McFink - index

Companie

ASOCIATI
Cei doi asociati ai societatii sunt membri activi in cele mai importante corpuri de specialitate atat la nivel national cat si international.

Dr. Anca Grapini

Doctor in drept comercial - Fuziuni si divizari de societati din 2012, detine o diploma de master in Adminstrarea financiara a companiilor, este absolventa a sectiei de Finante Asigurari a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, precum si absolventa a Facultatii de Drept - Universitatea de Vest din Timisoara.

Din anul 2006 detine calitatea de expert contabil, incepand cu anul 2007, este membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si din 2011 este auditor financiar atestat de Camera Auditorilor Financiari din Romania.

Anca Grapini are o experienta de 12 ani in domeniul serviciilor fiscale si contabile cat si in materia reorganizarilor de firme si revizuire.

Cosmin Grapini

Cu o experienta de 11 ani in servicii de top management pentru un grup important de societati din Romania, si pregtire inalta in domeniul managementului de firme, s-a dovedit un bun consultant in materie de BSA (Business Strategy Advising). Experienta sa precum si calitatea de consultant extren s-au dovedit a fi vitale pentru serviciile de consiliere de business pe care le ofera.

Din anul 2005 Cosmin Grapini detine calitatea de consultant UNCTAD pentru dezvoltare antreprenoriala si National Trainer in cadrul programului EMPRETEC-UNCTAD.

Parteneri

Av. Razvan Gaina: Avocat in cadrul Baroului Timis cu o experienta de peste 10 ani, specializat in Drept Comercial, Fiscal si Civil, acorda asistenta societatii noastre si astfel, clientilor nostri, prin servicii de consultanta juridica, asistenta directa la intocmirea contractelor comerciale precum si servicii de recuperare creante.

MENIU

Companie
Servicii
Parteneri
Contact

SERVICII

Consultanta fiscala
Consiliere de business
Contabilitate
Servicii juridice

CONTACT

LIMBA

RomanaEnglish

SOCIAL

McFink FacebookMcFink Twitter