McFink  index

Termeni si Conditii

Precizari importante
Folosirea website-ului www.McFink.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si conditii" NU FOLOSITI acest website. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului www.McFink.ro, se recomanda citirea cu atentie a termanilor si conditiilor.

Drepturi de proprietate intelectuala
Intregul continut prezentat in cadrul website-ului www.McFink.ro sunt proprietatea administratorului site-ului sau ale organizatiilor partenere si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala, el fiind administrat de McFink. Folosirea fara acordul McFink a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Sunt interzise:
Folosirea in scop comercial a continutului website-ului.
Transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la date.

Drepturile utilizatorului
Explorarea continutului;
Reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
Copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
Inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website.

Limitare de responsabilitate
Continutul website-ului are caracter pur informativ fara a se substitui publicatiilor oficiale, neputand fi folosit ca baza legala pentru nicio actiune/niciun demers in fata tertilor. Website-ul www.McFink.ro foloseste informatii din mai multe surse aflate in afara controlului administratorului website-ului, pentru care nu este posibila asumarea responsabilitatii cu privire la exactitatea tuturor termenilor. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru administratorul website-ului. De asemenea, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor website-ului, indiferent de natura acestora. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest website au doar rol de informare, si nu constituie recomandari, garantii sau angajament.

Link-uri catre alte site-uri
Acest website contine link-uri catre alte website-uri. Atunci cand accesati aceste website-uri, va aflati implicit in afara website-ului www.McFink.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor website-uri accesate.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Pot fi aduse in orice moment modificari termenilor si conditiilor de utilizare prezentati in acest document, fara ca acest lucru sa fie anuntat in prealabil pe website. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest website.
Utilizarea website-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate in acest document poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale website-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

MENIU

Companie
Servicii
Parteneri
Contact

SERVICII

Consultanta fiscala
Consiliere de business
Contabilitate
Servicii juridice

CONTACT

LIMBA

RomanaEnglish

SOCIAL

McFink FacebookMcFink Twitter